Docent

Marit Berends


Kom cello spelen!

Mijn naam is Marit Berends, ik woon in Ede en ben sinds september de cellodocent bij Muziekschool Woudenberg.

Cellospelen, muziek maken, spelen in ensembles en orkesten vond ik zo leuk dat ik het zoveel mogelijk wilde doen. Ik studeerde cello en barokcello aan Artez Hogeschool voor de kunsten in Zwolle en deed mijn masteropleiding aan de Messiaen Academie te Arnhem.

Als cellist maak ik deel uit van Duo Berends en Van Vuuren (cello en piano) en Celloduo Limoncelli. Verder speel ik in diverse begeleidingsorkesten. Ook ben ik als cellodocent verbonden aan Cultuurplein Noord Veluwe, De Muziekmakerij in Arnhem en heb ik mijn eigen lespraktijk in Oosterbeek en Ede.

Mijn passie voor de cello, muziek maken en samenspelen breng ik al ruim 15 jaar op mijn leerlingen over. In mijn lessen leer je cellospelen op je eigen manier en in je eigen tempo. Jouw motivatie om cello te leren spelen, is het uitgangspunt voor de lessen. Je bent welkom voor cellolessen vanaf 5 jaar, tot 80+! Ook ensembles zijn welkom voor ensemble-coaching.

Wil je meer informatie of wil je je opgeven voor een proefles? Neem dan contact met mij op via het antwoordformulier op de website!
Muziek is een hogere openbaring dan alle wijsheid en wijsbegeerte

Ludwig van Beethoven