Gied van Oorschot

Gied van Oorschot

Aangenaam, mijn naam is Gied en ik ben de cellodocent aan Muziekschool Woudenberg. Met veel enthousiasme deel ik graag mijn passie voor muziek en de cello. Ik ben opgeleid aan de conservatoria van Utrecht en Amsterdam waar ik ook altijd veel aandacht heb besteed aan mijn didactische en pedagogische vaardigheden. Naast het lesgeven houd ik mij bezig met het studeren en uitvoeren van velerlei soorten muziek; van oude tot nieuwe muziek, en alles daartussenin.

In mijn lessen staat speelplezier voorop. Mijn streven is dat iedere leerling met plezier naar de les komt en met plezier en motivatie weer naar huis gaat om daar geïnspireerd verder te werken. Op deze wijze ontstaat voortgang vanzelf.

De geschiedenis van de cello is zeer omvangrijk. Door de eeuwen heen heeft de cello zich geëmancipeerd van basinstrument tot volwaardig en geliefd solo-instrument. Zelfs tot op heden blijft de cellotechniek zich ontwikkelen. Ik ben er van overtuigd dat er voor iedereen leuk repertoire op maat en niveau te vinden is.

Enthousiast? Twijfel niet en neem contact op voor een proefles!