Leraren

Leraren

Tiny van Eeuwijk

Bijna mijn hele leven speel ik al piano en ik zou ook niet zonder kunnen.

Lees verder

Carla van der Heijden

De keus om viool te gaan spelen was gauw gemaakt; mijn buurman speelde elke avond als ik in bed lag prachtig op zijn viool. Dat wilde ik ook leren! Een paar jaar later mocht ik elke week samen met hem naar de repetitie van het Venloos Symfonie Orkest….

Lees verder

Gonnie van Heugten

Zingen is gezond voor jong en oud. Door te werken aan je houding, adem en je stem te vormen open je jezelf en kom je beter in balans. En wat is er fijner dan samen mooie muziek uitvoeren!


Lees verder

Nicole Merz

Plezier in het pianospelen. Dat is echt het allerbelangrijkste. De rest komt vanzelf met een beetje hulp van deze ervaren vakdocente.

Lees verder

Glòria Expósito Pérez

Met de cello kun je elk van de stemregisters spelen, van laag tot hoog, en dat is wat ik zo leuk
vind aan dit instrument! Mijn inspiratie om cello te spelen kwam van mijn broer. Ik zag hem op
jonge leeftijd in het orkest viool spelen en ik besloot om “de grote viool” te spelen, dus… de
cello!

Lees verder

Arthur Rombouts

Op een keyboard speel je moderne liedjes met stoere beats en mooie sounds.

Lees verder

Fatou Sourang

“De pauzes tussen de noten”

Denk er eens over na: we spelen niet alleen met onze vingers. We spelen met onze oren, met onze gedachten, met ons lichaam, en last but not least, met ons hart. Wanneer we ons met de piano op deze speciale manier verbonden voelen, is geen enkel stuk onmogelijk of te moeilijk om te leren spelen. We moeten gewoon oefenen en vriendelijk en geduldig zijn met onszelf. Jij kunt dit, en als jouw docent sta ik hier klaar om je te helpen.

Lees verder

Gert de Vries

Het plezier in muziek maken staat voor mij voorop, daarom vind ik het belangrijk dat de lessen plaatsvinden in een ontspannen sfeer. Geduld is voor mij één der grootste zaken. Of je nu langzaam gaat of snel, zolang er maar sprake is van enige ontwikkeling en plezier. En dat plezier dat wil ik graag overbrengen, dan komt de rest vanzelf!

Lees verder

Susanne Wendler – van der A

Het motto van  haar eerste fluitleraar, is voor Susanne Wendler nog steeds actueel: “ook al speel je een toon nog zo mooi, je kunt hem altijd nog mooier maken!”

lees verder