We gaan weer aan de slag!

We gaan weer aan de slag!

De vakantie is nu voorbij en we hopen dat iedereen weer met veel energie aan het nieuwe seizoen begint. De muzieklessen starten deze week eindelijk weer. De docenten hebben al contact met hun leerlingen opgenomen of zullen het gauw doen!

Gedeeltelijk zijn de lessen nog online vanwege corona, maar gelukkig ook weer gewoon in de kerk. Natuurlijk blijven alle corona maatregelen nog van kracht zoals voor de vakantie. Kom dus alleen naar de les als je zelf en je familie gezond zijn, houd afstand en was je handen/ desinfecteer zo mogelijk je instrument. Zo hopen we allemaal gezond te blijven en de lessen zonder besmettingsgevaar te kunnen geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *