Online lessen!

Online lessen!

Beste leerlingen en ouders,

Zoals jullie gisteren vast gehoord hebben, moeten culturele instellingen voor twee weken sluiten en dus helaas ook de muziekschool. Vanaf woensdagavond 22.00u kunnen we tot en met 18 november geen fysieke lessen geven. Op 19 november kunnen we dan hopelijk weer in de kerk lesgeven. ( hier een link naar de regels van de overheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/cultuur )

We vinden dat natuurlijk ontzettend jammer, maar gelukkig kunnen we op online lessen zoals in het afgelopen lesjaar terugvallen. De meesten hebben gelukkig de mogelijkheid om online met de lessen door te gaan. Er werd in het voorjaar al volop geskypet, gezoomd, gefacetimet, gewhatsappt en er werden filmpjes gemaakt – dus we hopen, dat we deze twee weken er ook mee kunnen overbruggen.

Als docenten zijn we heel blij, dat jullie als leerlingen en ouders dat mogelijk kunnen maken!

Wij, docenten van de muziekschool, wensen jullie allemaal gezondheid en heel veel sterkte in deze moeilijke tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *