Nieuwsbrief januari 2021

Nieuwsbrief januari 2021

Beste leerlingen en ouders,

Zoals jullie begin deze week gehoord hebben, wordt de lockdown tot minstens 9 februari verlengd. Helaas kunnen we daardoor geen fysieke lessen geven en zullen we met online lessen verder gaan.

We vinden dat natuurlijk ontzettend jammer, maar gelukkig hebben we nu al redelijk veel ervaring met online lessen. Als docenten zijn we heel blij dat jullie, leerlingen en ouders, dat mogelijk maken! Hopelijk kunnen we na 9 februari weer lesgeven in de kerk.

Er was een nieuwjaarsconcert met enkele luisteraars en een online streaming gepland, maar helaas kan dat nu ook niet doorgaan. Zodra het mogelijk is, willen we het alsnog in de grote zaal van de kerk houden.

Als jullie nu al met een stukje helemaal klaar zijn voor een concertje, kunnen jullie dat opnemen en het filmpje aan jullie docent sturen. Het komt dan op de website van de muziekschool en zo kan iedereen het dan zien en ervan genieten.

Wij, docenten van de muziekschool, wensen jullie allemaal gezondheid en heel veel sterkte in deze moeilijke tijd!

Met vriendelijke groeten,

Arthur Rombouts, Bert van der Meulen, Carla van der Heijden, Marit Berends,

Susanne Wendler, Tiny van Eeuwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *