Oriëntatie lessen

Oriëntatie lessen

Er zijn een groot aantal oriëntatie lessen gegeven en gevolgd. We zijn blij, dat we iedereen die dat wilde deze mogelijkheid konden bieden! Nu loopt echter de laatste lesweek voor de zomervakantie en is het niet meer mogelijk in te schrijven voor een oriëntatie les.

Na de zomer kunnen jullie natuurlijk wel weer voor proeflessen inschrijven, dat zijn 3 lessen van 20min of 2 lessen van 30min tegen een lage tarief, waarbij jullie ook goed kennis kunnen maken met het instrument van jullie keuze.

We overwegen ook om vlak voor of na de herfstvakantie nog een periode met oriëntatielessen in te plannen vanwege de grote navraag. Op 11 september is er – onder voorbehoud van de dan geldende corona maatregelen- een open dag, waarbij jullie kennis met de docenten kunnen maken, de instrumenten kunt bekijken en ook een klein beetje bespelen en natuurlijk ook inschrijven voor een cursus naar keuze.

Hou de website voor actuele informatie en data in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *