Nieuwsbrief: Corona update

Nieuwsbrief: Corona update

Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

In de persconferentie van dinsdag 23.februari zijn een paar kleine versoepelingen aangekondigd, maar helaas zijn deze niet van toepassing op de muziekschool. Daarom kunnen we in ieder geval tot 15 maart onze lessen nog niet in de Catharina kerk geven en gaan we door met digitale lessen. 
We begrijpen heel goed dat we nogmaals een beroep doen op jullie geduld en flexibiliteit. We vinden het ook heel jammer dat we nog steeds niet aan de slag mogen met fysieke lessen, maar we doen er alles aan om de online lessen zo goed mogelijk te geven en kunnen daarmee hopelijk ook voor wat plezier en afleiding zorgen.

Marit Berends, Tiny van Eeuwijk, Carla van der Heijden, Bert van der Meulen, Gerard Rijken – van Olst, Arthur Rombouts en Susanne Wendler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *