Succesvolle Informatie- en Inschrijfmiddag Muziekschool

Succesvolle Informatie- en Inschrijfmiddag Muziekschool

Zaterdag 15 juni was onze muziekschool een bruisend centrum van activiteit tijdens de druk bezochte informatie- en inschrijfmiddag. Door de hele kerk klonk muziek, gespeeld door onze enthousiaste toekomstige leerlingen en docenten.

Kinderen kregen de kans om alle verschillende instrumenten uit te proberen. Van viool tot gitaar en van piano tot fluit, er was voor ieder wat wils. Het plezier en de nieuwsgierigheid waren duidelijk te zien in de stralende gezichten van de jonge muzikanten.

Ondertussen konden ouders uitgebreide informatie winnen over ons lesaanbod en de verschillende mogelijkheden binnen onze muziekschool. Ze maakten kennis met onze gepassioneerde docenten, die met veel enthousiasme hun expertise en liefde voor muziek deelden.

We danken iedereen voor hun aanwezigheid en interesse. De positieve sfeer en het enthousiasme van zowel de kinderen als de ouders hebben deze middag tot een groot succes gemaakt. We kijken ernaar uit om binnenkort veel nieuwe gezichten te verwelkomen in onze lessen!

Heb je de inschrijfmiddag gemist? Er is een tweede middag op 7 september gepland, zelfs met een klein concertje!

Wil je meer informatie of een proefles afspreken? Stuur een mail via de website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *