Geslaagd Leerlingenconcert: Een Zomerse Muziekavond

Geslaagd Leerlingenconcert: Een Zomerse Muziekavond

Op 14 juni vond ons jaarlijkse Zomerconcert plaats, en hoewel het weer nog niet helemaal zomers aanvoelde, bracht de muziek ons alvast in de juiste stemming. Onze leerlingen hebben een fantastische avond neergezet vol diverse en sprankelende optredens.

De vioolleerlingen speelden een bloemlezing speelden met prachtige muziekstukken geïnspireerd door bloemen. Geur en kleuren van een zomerweide konden de luisteraars zich makkelijk inbeelden. Ook de pianoleerlingen lieten hun leukste liedjes horen, hun spelplezier was zichtbaar!Onze fluitisten speelden samen in een ensemble een prachtige aria uit Händels opera ‘Rodelinda’ en Julia- net geslaagd – betoverde de luisteraars met een Franse Romance van G. Brun.De gitaar- en keyboardleerlingen hadden heel bekende  stukken voorbereid. En last but not least schitterde de cello met een krachtige vertolking van de soundtrack van ‘Pirates of the Caribbean’.Met het orkest waarin onze leerlingen samen hun talenten bundelden werd de avond afsloten met een mooie muzikaal slotakkoord.

We zijn ontzettend trots op al onze leerlingen die deze avond zo succesvol hebben gemaakt en kijken uit naar het volgende concert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *