Nieuwsbrief mei 2021

Nieuwsbrief mei 2021

Beste leerlingen en ouders,

Gisteravond, 12 mei 2021, is in de persconferentie van demissionair minister-president Rutte bekend gemaakt dat de versoepelingen uit stap 2 van het openingsplan in principe ingaan per woensdag 19 mei 2021. Aanstaande maandag 17 mei 2021 wordt op basis van de meest recente cijfers definitief besloten of de versoepelingen kunnen doorgaan of niet. Zo niet, dan volgt een verschuiving van de data.

Locaties binnen voor kunst- en cultuurbeoefening mogen weer open, dus ook de  muziekschool. Er gelden wel voorwaarden.

  • Voor personen vanaf 18 jaar geldt: individuele beoefening mag. Of in groepsverband met maximaal 2 personen. Dit is exclusief een docent.
  • Voor kinderen tot en met 17 jaar geldt: groepslessen en repetities in groepsverband (maximaal 30 personen) zijn toegestaan.
  • In de ruimte mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn. Dit is exclusief personeel.
  • Er mag geen publiek aanwezig zijn.
  • Reserveren, registratie en gezondheidscheck zijn verplicht.
  • Binnen moet men een mondkapje dragen, maar deze mag af als dit nodig is om te kunnen oefenen of repeteren.

We hopen nu dat we vanaf woensdag 19 mei daadwerkelijk weer lessen in de kerk kunnen geven, ieder docent zal haar/ zijn leerlingen op de hoogte houden en uiteraard kunnen jullie op de website de actuele informatie bekijken.

met vriendelijke groeten

Arthur Rombouts, Bert van der Meulen, Carla van der Heijden, Gerard Rijken van Olst, Marit Berends, Susanne Wendler en Tiny van Eeuwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *