Eindelijk! Lessen in de kerk

Eindelijk! Lessen in de kerk

Beste leerlingen en ouders,

Het kabinet drukt de ‘pauzeknop’ vandaag niet in en daarmee worden de aangekondigde versoepelingen uit stap 2 van het openingsplan per 19 mei 2021 doorgevoerd. Dat is de uitkomst van overleg vanochtend tussen betrokken ministers en experts. Het kabinet vindt het verantwoord om de tweede stap van het openingsplan te zetten, want het aantal mensen dat met corona in het ziekenhuis ligt, neemt iets af. Inmiddels zijn er meer dan 6 miljoen vaccinaties tegen corona gezet en worden steeds meer mensen gevaccineerd. “Wat we in de cijfers zien is een goede daling”, zegt demissionair minister De Jonge. “Het is vooral een effect van vaccinatie.” Dit betekent dat de muziekschool ook per 19 mei 2021 weer open kan gaan, voor lessen met maximaal twee personen en een docent. Grotere groepslessen zijn niet toegestaan, met uitzondering van homogeen samengestelde groepen jonger dan 18jaar.

Uiteraard moeten we daarbij een strikt protocol volgen, zodat we de muzieklessen met zo min mogelijk risico in de kerk plaats kunnen laten vinden. Kijk daarom ook bij Protocol voor lessen in coronatijd.

Met vriendelijke groeten,

De docenten van de Muziekschool Woudenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *