Gratis Oriëntatielessen

Gratis Oriëntatielessen

Omdat we ook dit jaar helaas geen gewone open dag kunnen houden, bieden we alle geïnteresseerden de mogelijkheid om een afspraak voor een oriëntatieles te maken. Je kunt dan met de desbetreffende docent het instrument van je keuze bekijken, alles erover te weten komen wat je wilt en ook een paar eerste tonen proberen te spelen. Één ouder/ verzorger kan meekomen en meeluisteren. Na afloop van de les kun je dan zeker veel beter kiezen, welk instrument je nu echt wilt leren te bespelen. Twijfel je tussen twee instrumenten? Dan mag je allebei de instrumenten proberen.

Je kunt je via de site met het formulier voor oriëntatielessen aanmelden, de docent neemt dan contact met je op. Je kunt de les dan op de gewone lesdag van de docent volgen. Uiteraard gelden ook bij deze lessen de coronamaatregelen: je moet een triageformulier invullen en je mag alleen komen als je helemaal gezond bent. De docent zal nog verdere informatie over de regels en lessen geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *