Feest in het Dierenbos!

Feest in het Dierenbos!

Op zaterdagmiddag 19 juni van 15.00-15.45 uur organiseert Duo Berends & van Vuuren (cello & piano) de muziekworkshop Feest in het Dierenbos! voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar, in de Oosterkerk in Zeist. Het duo bestaat uit Marit Berends en Jacoline van Vuuren. Zij zijn allebei professionele musici en werkzaam als muziekdocenten in de regio. 

Het is feest in het dierenbos. En jullie zijn uitgenodigd! We gaan op bezoek bij alle dieren die in het bos wonen. Ze vertellen allemaal hun eigen verhaal en maken hun eigen muziek. Hoe loopt het verhaal af van de trotse schildpad? Doe je mee met het toeteren van de olifant? Maak een tekening van jouw favoriete dier en neem hem mee! Neem je kussen mee om lekker op te zitten. En natuurlijk je dierenknuffel, dierenpantoffels of dierenmuts…! 

Wil je erbij zijn? Meld je dan vòòr 11 juni aan via https://berendsenvanvuuren.nl/contact/ (let op: beperkt aantal plaatsen i.v.m. overheidsmaatregelen).Toegang: 5 euro kind/5 euro volwassene (1 begeleider per kind(-eren). 

De workshop is ook te bekijken via livestream: https://berendsenvanvuuren.nl/feest-in-het-dierenbos-19-juni/ Toegang: vrije gift na afloop.

Van harte welkom! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *