Nieuwe corona maatregelen

Nieuwe corona maatregelen

Op 2 november heeft het kabinet aangegeven dat het helaas noodzakelijk is vanaf zaterdag 6 november de coronamaatregelen aan te moeten scherpen. Gelukkig kunnen we gewoon doorgaan met de lessen in de Catharinakerk en dat is natuurlijk heel fijn. Alle lessen voor leerlingen onder de 18 jaar blijven ongewijzigd.

CoronaCheck en mondkapjes

Voor leerlingen vanaf 18 jaar gaan alle lessen ook gewoon door, maar vragen we vanaf maandag 8 november voor aanvang van de les een coronatoegangsbewijs te tonen aan de docent. Deze toon je via de inmiddels bekende QR-code in de CoronaCheck-app. Zorg dus dat je altijd je QR-code in de CoronaCheck-app en je legitimatie meeneemt naar de les.

Ouders die hun kinderen komen brengen, hoeven geen QR-code te laten zien, maar moeten wel een mondkapje dragen.

Algemene coronaregels

We moeten ons weer de algemene coronaregels houden, zoals we die inmiddels kennen: vanaf 13 jaar moeten we -waar mogelijk- 1,5 m afstand houden, bij klachten blijf je thuis, je komt de kerk binnen via de bekende routes, gaat handen wassen en zo mogelijk je instrument desinfecteren. De docenten zullen tafels, stoelen, lessenaren en ander lesmateriaal ontsmetten, je neemt je eigen muziek, je eigen potlood en je schriftje mee en noteert weer zelf wat je moet oefenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *