Nieuwsbrief 18 december 2021

Nieuwsbrief 18 december 2021

Beste leerlingen en ouders,

Zoals we net in de laatste persconferentie gehoord hebben, gaat Nederland helaas weer op slot. “Het kabinet heeft besloten om de avondsluiting te verzwaren tot een tijdelijke lockdown van 19 december tot en met 14 januari 2022. Om de verspreiding van de omikronvariant accuut te vertragen, moeten het aantal contactmomenten verder worden beperkt. Daarom zijn theaters, muziekscholen, centra voor de kunsten en vergelijkbare locaties, tot en met 14 januari 2022 binnen en buiten gesloten voor publiek.” (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/zingen-toneelspelen-dansen-muziek-maken-en-acteren) Helaas geldt dat natuurlijk ook voor de muziekschool.

We moeten dus weer overstappen op online lessen, gelukkig hebben we dat nu al vaak genoeg gedaan en weten we precies hoe we dat het beste kunnen doen. Iedere docent zal zijn/ haar leerlingen persoonlijk inlichten.

Het is een grote teleurstelling dat we deze laatste week voor de kerst niet samen kunnen spelen, maar we hopen dat we na 14 januari weer ‘live’ mogen lesgeven en ook weer eens een spetterend leerlingenconcert kunnen geven.

Ook al kunnen we kerst misschien niet zo als gepland vieren toch wensen we jullie allemaal fijne kerstdagen en vooral een gezond Nieuw Jaar.

Met vriendelijke groeten

De docenten van de muziekschool Woudenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *