Muzieklessen weer in de kerk

Muzieklessen weer in de kerk

We zijn heel blij, dat alle muzieklessen nu weer fysiek in de Catharinakerk kunnen plaatsvinden!

Bij iedereen boven de 18 jaar zijn we wel verplicht de QR code te controleren, dus neem mobiel en paspoort mee naar de les! Het spreekt inmiddels voor zich: kom alleen maar naar de les als je helemaal gezond bent! Volg de looproute, hou afstand, was je handen en neem je eigen lesmateriaal mee.

Lessen kunnen digitaal gegeven worden als leerling en/of docent klachten hebben die met corona te maken zouden kunnen hebben. De online lessen zijn volwaardige lessen, die een goede uitkomst bieden als de les niet fysiek in de kerk door kan gaan.

We hopen jullie allemaal vanaf maandag weer live te kunnen zien!

met vriendelijke groeten

de docenten van de muziekschool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *