Nieuwjaarsconcert

Nieuwjaarsconcert

Vrijdag 27 januari 23 was het Nieuwjaarsconcert van de muziekschool. Meteen vanaf het begin was het plezier zichtbaar, dat de leerlingen en hun docenten aan de muziek en het voorspel beleefden. Na de veel te lange corona pauze kon het concert weer als vanouds met veel publiek in de grote kerkzaal van de Catharinakerk plaatsvinden. Iedereen deed z’n best en er klonken veel afwisselende, kleurrijke melodieën: bekend en onbekend, vrolijk en droevig. Aan het eind speelde het orkest van de muziekschool, er was zelfs een vacature voor slagwerk: een (gitaar -) meisje uit het publiek mocht de belletjes van de paardenkoets spelen.

Na afloop kon iedereen nog met limonade, thee of koekje nagenieten en ook met de docenten praten.

Een geslaagde muzikale avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *