Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Vrijdagavond 27 januari 2023 waren ouders, broers en zussen en alle anderen belangstellenden uitgenodigd om het Nieuwjaarsconcert van de Muziekschool Woudenberg bij te wonen. Het werd een spetterende avond!

De AMV groep beet de spits af met een grappig liedje over de Gans Agathe. Er volgden meer dieren: Octaafje de octopus op de piano, het lammetje van Mieke en de kat op het dak vertolkt door gitaar leerlingen  en niet te vergeten de Trotter horses van het orkest. Hier kon zelfs de vacature voor de belletjes door het publiek worden ingevuld.

We hoorden Ierse reels op viool en cello, Franse dansen op fluit en cello en veel mooie kamermuziek.

Prins Ali nam ons even mee naar het sprookjesland van 1001 nacht en het orkest speelde vol passie “Salut d’amour” van Elgar. Zo werd de geslaagde avond afgesloten met veel mooie en bekende melodieën.

Leerlingen en docenten waren heel blij, dat het concert als vanouds weer in een volle kerkzaal gehouden kon worden. Na online- concerten in de coronatijd voelde dit toch weer veel meer als een echt concert met applaus en trotse leerlingen en ouders!

Om soortgelijke concerten en de lessen ook verder te kunnen faciliteren, moeten we volgend seizoen de tarieven verhogen. Alle kosten van het dagelijkse leven zijn gestegen en voor ons, als muziekschool, vooral de huur door de hoge energieprijzen. We hebben in de laatste jaren tijdens corona de tarieven niet verhoogd, om u als ouders en leerlingen tegemoet te komen. Nu zien we ons echter wel genoodzaakt om de prijsstijging te compenseren. We hopen, dat u de muziekschool blijft steunen en dat u en uw kinderen ook in het komend seizoen weer met veel plezier muziek zullen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *