Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Beste leerlingen en ouders,

Het lesseizoen is nu bijna afgelopen, maar er staan nog twee activiteiten van de muziekschool op de planning:

Op 17 juni is onze open dag van 11.00 tot 12.30u in de Catharinakerk. Iedereen kan binnenlopen en instrumenten proberen, met de docenten spreken en inschrijven voor het nieuwe seizoen 2023/2024.

Op vrijdag 23 juni is om 19.30u het jaarlijkse zomerconcert waarbij leerlingen van alle instrumenten van zich laten horen. Het is een bonte avond vol muziek, na afloop is er bij een kopje koffie of thee en een koekje de gelegenheid om de docenten te spreken.

In de week van 26 juni vinden de laatste lessen van dit seizoen plaats.

Helaas gaat onze gitaardocent Bert van der Meulen na de zomer stoppen, maar we zijn blij dat we jullie een nieuwe docent kunnen voorstellen: Gert de Vries. Hij is een zeer ervaren docent en een gedreven musicus. Neem vooral een kijkje op de website, daar kunt u meer informatie over hem vinden.

Komend seizoen moeten we de tarieven voor de lessen verhogen. De precieze hoogte van de lestarieven vinden jullie ook op de website. Ook de docenten geven natuurlijk informatie erover als jullie nog vragen hebben.

We hopen, dat jullie in dit lesseizoen weer veel geleerd hebben en dat jullie met plezier muziek maken. Graag zien we jullie na de zomer weer bij de muzieklessen.

Met vriendelijke groeten

Susanne Wendler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *