We verwelkomen drie nieuwe docenten voor het nieuwe lesseizoen

We verwelkomen drie nieuwe docenten voor het nieuwe lesseizoen

Aan het begin van het nieuwe lesseizoen stellen we graag onze drie nieuwe docenten voor: Gonnie van Heugten, een gepassioneerde zangeres en docente, Gert de Vries, een veelzijdige docent, die gitaar en theorbe speelt en Rudolf Serfontein, een zeer ervaren pianist en docent.

Gonnie van Heugten brengt haar rijke ervaring als zangeres van opera’s en oratoria mee. Ze zingt onder andere in het koor van de National Opera. Met haar kennis van de stem en vocale techniek zal ze de leerlingen begeleiden bij het ontdekken en ontwikkelen van hun vocale mogelijkheden.

Gert de Vries heeft eerst piano geleerd, maar zich dan al snel op de gitaar toegelegd. Hij wilde graag in bandjes spelen en begon met een studie Jazz. Pas aan het conservatorium in Utrecht begon hij klassieke muziek te waarderen en studeerde dan ook klassieke gitaar en later zelfs Oude Muziek met theorbe, luit en barokgitaar. Of je nu een beginnende gitarist bent of je vaardigheden wilt verfijnen, Gert zal je met veel geduld begeleiden op een boeiende muzikale reis.

Onze nieuwe pianodocent Rudolf Serfontein komt uit Zuid Afrika en heeft daar ook piano gestudeerd. In Nederland legde hij zich toe op pianodidactiek en studeerde in Den Haag en Utrecht verder. Nog steeds bezoekt hij graag cursussen van meesterpianisten om zijn kunnen en zijn kennis verder uit te breiden. Zo was hij deze zomer in Oxford bij het beroemde Philomusica Piano Festival. Zijn passie voor de piano is aanstekelijk en hij deelt graag zijn kennis met leerlingen van alle niveaus.

Om kennis te maken met deze nieuwe docenten en om een voorproefje te krijgen van wat Muziekschool Woudenberg te bieden heeft, nodigt de school iedereen uit voor de Open Dag op 9 september in de Catharinakerk te Woudenberg. Van 11.00 tot 12.30 uur krijgen geïnteresseerden de kans om de docenten persoonlijk te leren kennen, verschillende instrumenten uit te proberen en zich in te schrijven voor lessen. Voor degenen die nog twijfelen, biedt de muziekschool ook de mogelijkheid om een proefles af te spreken, zodat ze kunnen ervaren welk instrument en welke docent het beste bij hun interesses passen.

We zetten ons met de muziekschool in om ook in het nieuwe lesseizoen, om iedereen te laten delen in de fantastische wereld van de muziek en het samen musiceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *